Homepage>Weather>Weerplaza

Weerplaza

Languages
English
Update
2022-02-20
Latest Version
3.1.20
Android version
4.4+
Weerplaza Mod Info
The description of Weerplaza App

Als u altijd het weer bij de hand wilt hebben, download dan de Weerplaza app. De bekende weer app van Weerplaza biedt zeer uitgebreide weersinformatie: buienalert, buien en regenradar en het laatste weernieuws geschreven door onze eigen redactie van experts.Weerplaza is handig voor:

- de uurlijkse weersverwachting voor iedere locatie

- expert weerkaarten met 15 daagse pluim / eps weersverwachtingen voor het volgen van de weertrend op lange termijn

- volg het weer op de voet met actuele en extremen weerkaarten

- je vakantie: we bieden uitgebreide weerberichten, wolkenbeelden en regenradar voor heel veel vakantiebestemmingen

- je wintersportvakantie met actuele sneeuwhoogten, weerberichten en live videobeelden om de sneeuwcondities te zien.Met pushberichten waarschuwen we u voor buien, naderende onweersbuien en een weeralarm. Met weernieuws door bekende meteorologen wordt de achtergrond bij het weer tot in detail uitgelegd.Ook voor wintersporters is de app een must. Naast het weerbericht voor uw ski resort, krijgt u inzicht in de actuele en verwachte sneeuwcondities. U blijft op de hoogte van verse sneeuwval middels pushberichten. U gaat dus voorbereid op vakantie!Waarom Weerplaza app?

- Een bijzonder complete weer app

- Zeer betrouwbaar, de weersverwachtingen van Weerplaza worden ook gebruikt door bedrijven en overheden

- De app is duidelijk, overzichtelijk en intuïtiefWat vinden andere gebruikers?

Onze meer dan 2.5 miljoen gebruikers per maand, waarderen de Weerplaza app en website als uitstekend en beste en daar zijn we trots op: gebruikers waarderen de Weerplaza app met 4,5 ster.We werken altjid nauw samen met onze gebruikers en hopen dat deze app je bevalt. Heb je ideeën of vind je iets niet handig, laat het ons dan graag weten via feedback@infoplaza.nlWaarom bevat de Weerplaza app banners?De Weerplaza app is gratis maar bevat wel banners om inkomsten te genereren. Met deze inkomsten kunnen we dagelijks de weerberichten maken en ook de app steeds verder ontwikkelen. Wij proberen banners subtiel en beperkt te tonen, je zult geen grote banners vinden die over je hele scherm vallen. Vind je dat de balans tussen het tonen van banners en onze weerberichten niet goed is, laat ons dan weten wat beter kan via info@infoplaza.nl.